Breaking news

Officieel: Rangnick tot einde seizoen manager Man United na ontslag Solskjaer

Lang matchwinner bij Club Brugge met prachtige omhaal: 'Op intuïtie, zeg maar'

Lang matchwinner bij Club Brugge met prachtige omhaal: 'Op intuïtie, zeg maar'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 07:09zo 22-11-2020 om 07:09

Club Brugge kwam zaterdag met de schrik vrij en won met het kleinste verschil van KV Kortrijk. De ploeg uit Kortrijk gaf amper iets weg, maar ging uiteindelijk met 1-0 onderuit na een schitterend doelpunt van Noa Lang. De Nederlander beseft dat zijn doelpunt niet een makkelijke was.

"Soms leek het net handbal", doelt Lang op de stevige organisatie van KV Kortrijk voor de camera van Eleven Sports. "Maar dat zullen we nog vaker meemaken. Dan is het aan ons om daar antwoorden op te vinden en sneller te spelen, met meer diepgang", geeft hij aan.

Lang was met de beste speler aan Brugge-zijde en bekroonde zijn prestatie met een doelpunt. "Ik had nog een goeie kans, maar ik schoot te wild in plaats van een hoekje uit te kiezen. Ik begon goed, maar zakte wat weg", beseft Lang, die met de winnende treffer zeer belangrijk was voor zijn ploeg. Het doelpunt was een beauty: hij verschalkte Kortrijk-doelman Ilic met een omhaal. "Het enige wat ik denk is dat die bal tegen het net moet en dat is me wel gelukt denk ik. Op intuïtie, zeg maar", sluit Lang lachend af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws