Jong Ajax pakt knap punt: Scherpen sta-in-de-weg voor Volendam

Jong Ajax pakt knap punt: Scherpen sta-in-de-weg voor Volendam

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 22:52ma 23-11-2020 om 22:52

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 22:56ma 23-11-2020 om 22:56

FC Volendam heeft verzuimd de overwinning te pakken op bezoek bij Jong Ajax. In een open wedstrijd kregen beide ploegen genoeg kansen, maar het was de ploeg van trainer Wim Jonk die de meeste mogelijkheden op de overwinning liet liggen. Het bleef bij 1-1.

De eerste helft in Amsterdam ging gelijk op. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen, maar dat lukte in eerste instantie niet. Na net iets meer dan een halfuur spelen was het wél raak: Martijn Kaars zette Volendam op een 0-1 voorsprong.

Lang kon de uitploeg niet genieten van de voorsprong. Vier minuten later was het Victor Jensen die de gelijkmaker op het scorebord zette voor Jong Ajax op aangeven van Jaymillio Pinas.

Na rust was het Volendam dat het meeste aanspraak maakte op een driepunter. De ploeg kreeg een aantal uitstekende mogelijkheden, maar Kjell Scherpen bleek een sta-in-de-weg. Zo redde de Ajax-keeper goed op een inzet van Jari Vlak.

Door het gelijkspel blijft Volendam steken op een zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax staat op een achtste plaats.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws