Arnesen heeft Senesi-nieuws: 'In alles laten blijken dat hij belangrijk is'

Arnesen heeft Senesi-nieuws: 'In alles laten blijken dat hij belangrijk is'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 12:49di 24-11-2020 om 12:49

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 13:11di 24-11-2020 om 13:11

Feyenoord is in gesprek met Marcos Senesi over een nieuw contract. De Rotterdammers willen de huidige verbintenis van de 23-jarige Argentijn opwaarderen en verlengen, zegt technisch directeur Frank Arnesen tegen Voetbal International.

"We zijn uit eten geweest, zijn familie was er ook bij. Het was een eerste kennismaking", vertelt Arnesen over de verdediger, die dit seizoen een sterke indruk maakt en zondag nog prachtig scoorde. "Marcos is een ongelooflijk sympathieke jongen en een geweldige speler voor ons. Ja, hij heeft nog tot 2023, maar ook voor hemzelf is het een goed signaal dat we zijn verbintenis willen openbreken. Qua salaris hoort hij nu ook al in een hogere schaal en zo."

"We willen hem in alles laten blijken dat hij een belangrijke speler is voor ons", vervolgt Arnesen. "Hij verdient dat. Ik heb contact gehad met zijn vader, binnenkort praten we verder." Senesi kwam vorig jaar voor zeven miljoen euro over van San Lorenzo. Inmiddels hoopt Feyenoord een veelvoud van dat bedrag te krijgen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws