Advocaat krijgt de lachers op zijn hand: 'Ik neem niet meer op als ze me bellen'

Advocaat krijgt de lachers op zijn hand: 'Ik neem niet meer op als ze me bellen'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 17:17di 24-11-2020 om 17:17

Dick Advocaat vindt het mooi om weer eens in Rusland te zijn. De trainer van Feyenoord boekte successen met Zenit Sint-Petersburg en gaat nu proberen om met de Rotterdammers van CSKA Moskou te winnen.

Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd, die donderdag in een koud Moskou gespeeld zal worden, gaf De Kleine Generaal aan zich op zijn gemak te voelen in Rusland. "Ik vind het altijd leuk om op plekken te komen waar ik succesvol ben geweest", tekent De Telegraaf op uit zijn mond. "Ook in Moskou dus. Het land is enorm indrukwekkend. Het is zo groot, alles is gigantisch. Als je de geschiedenis een beetje kent is het vanzelf mooi om er de komende dagen weer te zijn."

Er zijn ook zaken die Advocaat helemaal niet mist aan het land. De ervaren oefenmeester krijgt de lachers op zijn hand als hij reageert op de vraag of Russische journalisten met respect met hem omgaan. "Dat weet ik niet, want ik neem niet meer op als ze me bellen", antwoordt Advocaat. "Maar dat hoeft toch ook niet meer? Ik zit nu bij Feyenoord."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Weet Feyenoord te winnen van CSKA Moskou?

Ja, ze winnen
38%
Nee, ze spelen gelijk
37%
Nee, ze verliezen
25%
(1174 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws