'PSV wil twee vliegen in één klap slaan met verbeterd contract voor Dumfries'

'PSV wil twee vliegen in één klap slaan met verbeterd contract voor Dumfries'

24-11-2020 19:58 Laatste update: 20:15
138

PSV praat met Denzel Dumfries en zijn zaakwaarnemer over het openbreken en verlengen van zijn contract. Dat schrijft De Telegraaf. Mino Raiola, de agent van de PSV-captain, overlegt met technisch manager John de Jong.

PSV wil de rechtsback belonen voor zijn goede prestaties en kan volgens de ochtendkrant door het verlengen van zijn contract, dat tot medio 2023 loopt, een grotere transferwaarde gaan vertegenwoordigen. Dat is gunstig voor de club, maar Dumfries zelf kan ook een verhoogd salaris tegemoet zien. Op die manier zou een nieuw contract voor beide partijen een goede uitkomst zijn.

De veertienvoudig international is 'voorbestemd voor een grote club' en daarom wil PSV in gesprek met Raiola. De Telegraaf weet dat de club al langer een goede band heeft met de zaakwaarnemer en heeft dan ook vertrouwen dat de gesprekken tot een positief einde zullen komen. Nadat de nieuwe deal voor Dumfries beklonken is zou ook het contract van Mohamed Ihattaren, dat tot de zomer van 2022 loopt, nog aan bod komen.