Breaking news

Chelsea slaat nieuwe weg in: 'anti-Lampard' Tuchel wordt opvolger van Lampard

Slot: 'Alsof we God op onze blote knieën mogen bedanken... Het was dik verdiend'

Slot: 'Alsof we God op onze blote knieën mogen bedanken... Het was dik verdiend'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 18:23wo 25-11-2020 om 18:23

AZ gaat donderdag proberen om revanche te nemen tegen Primera División-koploper Real Sociedad. De ploeg van Arne Slot speelde november al tegen de Basken, verloor nipt met 1-0, maar had feitelijk niets in te brengen.

Slot hoopt dat zijn ploeg meer laat zien dan in Estadio Anoeta. "Ik snap heus wel dat wij écht tegen de top van Europa spelen. Desondanks vind ik dat wij veel beter kunnen dan dat we daar gespeeld hebben. Ik ben er ook van overtuigd dat we veel beter zullen spelen. Slechter kan niet, zou ik bijna zeggen", liet hij weten tijdens de persconferentie van woensdag. "Zij weten nog niet goed hoe wij zijn."

De krappe overwinning op FC Emmen van zondagavond was volgens Slot een stap in de goede richting, hoewel AZ verzuimde om het zich makkelijker te maken. "Ik vond het heel matig dat je juist je minste fase van de wedstrijd hebt als je tegen tien man komt te spelen. Maar als je kijkt hoeveel kansen je met elf tegen elf gecreëerd hebt... Laten we dat blijven benadrukken. Er wordt nu net gedaan alsof we God op onze bloten knieën mogen bedanken dat we van Emmen hebben gevonden. Maar het was wel een dik, dik, dik verdiende overwinning hè?"

Donderdagavond wordt er om 21.00 uur afgetrapt in het AFAS Stadion. AZ heeft net als Napoli en Real Sociedad zes punten verzameld en staat op basis van onderling resultaat en doelsaldo bovenaan in zijn Europa League-poule.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ thuis winnen van Real Sociedad

Ja
32%
Nee, Real Sociedad gaat winnen
43%
Nee, het wordt gelijkspel
25%
(428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws