Willem II breekt contract Koster open: 'De club voegt de daad bij het woord'

Willem II breekt contract Koster open: 'De club voegt de daad bij het woord'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 11:51do 26-11-2020 om 11:51

Adrie Koster blijft ook na de pensioengerechtigde leeftijd trainer van Willem II. De Tilburgse club maakt donderdag bekend dat het contract van de 66-jarige oefenmeester is opengebroken en verlengd tot medio 2022.

"Ik teken bij omdat ik het bij Willem II uitstekend naar mijn zin heb, ik nog veel ambitie heb en de club veel doorgroeimogelijkheden heeft", reageert Koster op de clubsite. "Bovendien ben ik te spreken over het beleid dat de club voert. De club spreekt uit zich continu op allerlei gebieden te willen verbeteren en voegt de daad bij het woord."

Technisch directeur Joris Mathijsen is blij met Koster. "Met Adrie zijn we in 2018 een weg ingeslagen die ons herkenbaar aanvallend voetbal en succes heeft opgeleverd. Met het verlengen van Adrie zijn contract kiezen we voor continuïteit van de gevoerde werkwijze. We zijn tevreden over de manier waarop Adrie met de technische staf, overige stafleden en spelersgroep functioneert en de visie van de club nastreeft."

Mathijsen is ook met assistenten Gery Vink, Harald Wapenaar en Chima Onyeike in gesprek over contractverlenging. Koster leidde Willem II afgelopen jaar voor het eerst sinds 2005 naar Europees voetbal. Dit seizoen gaat het moeizamer: de Tilburgers staan na twee overwinningen in negen wedstrijden op de twaalfde plaats.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws