'Met AZ treffen we na Ajax opnieuw één van de topteams uit Nederlandse competitie'

'Met AZ treffen we na Ajax opnieuw één van de topteams uit Nederlandse competitie'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 14:26vr 27-11-2020 om 14:26

Heracles Almelo moet het aanstaande zondag doen zonder Silvester van der Water tegen AZ. De aanvaller heeft nog teveel last van een spierblessure en sluit pas volgende week weer aan bij de selectie. Heracles-trainer Frank Wormuth denkt dat er ook zonder Van der Water een resultaat te behalen valt tegen de Alkmaarders.

"Voor Silvester komt deze wedstrijd te vroeg", begint Wormuth op de clubwebsite van Heracles. "We hopen dat hij in de loop van de volgende week weer aan kan sluiten." De coach denkt dat het mogelijk is een resultaat te behalen tegen AZ, al zal het lastig worden. "Met AZ treffen we na Ajax opnieuw één van de topteams uit de Nederlandse competitie."

De Heracles-coach heeft donderdagavond naar de wedstrijd tussen AZ en Real Sociedad gekeken en is realistisch. "Vorig seizoen speelden ze om de titel en ook dit seizoen spelen ze goed voetbal. Dat hebben we gisteravond nog gezien, ze hadden eigenlijk verdiend om te winnen van de Spaanse koploper Real Sociedad. Het wordt voor onze ploeg een mooie uitdaging. Dat we het kunnen hebben we eerder dit seizoen vooral thuis al bewezen, hopelijk kunnen we onze redelijk positieve thuisbalans voortzetten."

Heracles en AZ trappen zondag om 16.45 uur af op het kunstgras in Almelo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws