Robben is op de weg terug: 'Hij traint weer kleine stukjes mee'

Robben is op de weg terug: 'Hij traint weer kleine stukjes mee'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 18:35vr 27-11-2020 om 18:35

Arjen Robben traint weer mee met de selectie van FC Groningen. Trainer Danny Buijs geeft aan dat Robben aankomende zondag tegen Willem II nog niet van de partij is, maar ziet dat het de goede kant op gaat met zijn sterspeler.

Buijs geeft in een interview met FC Groningen TV duidelijkheid over Robben. "Arjen is er zondag nog niet bij. Hij traint ondertussen wel weer kleine stukjes mee van de groepstraining en daarnaast volgt hij zijn eigen programma. Robben kwam op 18 oktober voor het laatst in actie namens De Trots van het Noorden in de wedstrijd tegen FC Utrecht (0-0). Sinsdien kwakkelt Robben met blessureleed. 

Voor de rest kent de selecties van Buijs weinig mutaties. "Alle jongens die we tot onze beschikking hebben, hebben meegetraind in grote delen van de trainingen. Dus dat is positief." Alleen centrale verdediger Wessel Dammers ontbreekt vanwege een schorsing. Dammers kreeg tegen Vitesse zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is daardoor automatisch voor één wedstrijd geschorst. FC Groningen-Willem II begint zondag om 14.30 uur. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws