Klopp spuwt vuur na nieuwe blessure: 'Gefeliciteerd, jullie hebben dit gedaan'

Klopp spuwt vuur na nieuwe blessure: 'Gefeliciteerd, jullie hebben dit gedaan'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 16:35za 28-11-2020 om 16:35

Jürgen Klopp heeft na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion een aanvaring gehad met een Engelse journalist. De manager van Liverpool geeft de uitzendgerechtigden de schuld van de blessures bij zijn club.

Liverpool moest om 12.30 uur lokale tijd in Brighton spelen en dat zint de Duitser al langer niet. Tot overmaat van ramp raakte James Milner ook nog eens geblesseerd. "Gefeliciteerd!", zegt hij cynisch tegen de verslaggever van BT Sports. "Wat een verrassing. Jullie zochten dit vroege tijdstip uit. Niemand anders. Het is gewoon heel gevaarlijk."

Vervolgens ontstaat er een discussie over wie schuld heeft aan de blessures bij The Reds. De verslaggever van dienst stelt dat Klopp in gesprek moet met het eigen clubbestuur, maar daar is de manager het niet mee eens. "Jullie vallen terug op afspraken die voor deze tijd zijn gemaakt. Het probleem is dat er een contract is over die uitzendtijden en dat is nu gewoon heel vervelend."

De Duitse oefenmeester van Liverpool reageerde ook gepikeerd op vragen over de beslissingen van de scheidsrechter. Hij kende Brighton in de slotfase een strafschop toe. "Je probeert ten koste van mij een pittige headline te krijgen, maar ik denk dat de beslissingen goed waren. Je blijft het gewoon proberen. Als je niet blij bent met mijn antwoord moet jij maar invullen wat ik zou moeten zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws