Kishna: 'Ik heb een dochtertje van 4 die me nog nooit heeft zien voetballen'

Kishna: 'Ik heb een dochtertje van 4 die me nog nooit heeft zien voetballen'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 23:32za 28-11-2020 om 23:32

Ricardo Kishna beleefde zaterdagavond alle denkbare emoties tegelijk. De 25-jarige Hagenaar liep op 17 september 2017 een zware knieblessure op en werd in de daaropvolgende jaren geteisterd door fysieke en mentale problemen: tijdens ADO Den Haag-sc Heerenveen kon hij echter eindelijk weer zijn rentree maken, na 1168 (!) dagen langs de kant te hebben gestaan.

Na het laatste fluitsignaal barstte Kishna in tranen uit. "Het zijn vooral de mensen die dichtbij me staan, die me er bij tijd en wijle doorheen hebben gesleept. Het was natuurlijk heel pittig", verklaarde hij na afloop tijdens de persconferentie. "Ik heb een dochtertje van vier die me nog nooit heeft zien voetballen. Dat was voor mij ook een enorme drive. Ik hoop dat ze heeft gekeken."

Vlak voor die persconferentie verscheen Kishna al voor de camera's van FOX Sports. "Het is een dag waar ik zo lang naar heb uitgekeken...", verklaarde de linkspoot. "Ik voel me weer voetballer, ik voel me weer mens. Ik voel me weer zoals het eigenlijk normaal hoort te zijn moeten zijn. Het heeft te lang geduurd, maar ik ben er weer!"

Kishna's rentree kreeg overigens nog een bijzondere wending: uiteindelijk mocht hij zelfs de aanvoerdersband dragen. "Ja, ook nog. We hebben alle emoties wel gehad vandaag (zaterdag, red.). Kunnen we weer een paar jaar mee vooruit..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws