Jonk spreekt Van der Sar en Overmars niet meer: 'Er zijn wel dingen gebeurd'

Jonk spreekt Van der Sar en Overmars niet meer: 'Er zijn wel dingen gebeurd'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 15:45zo 29-11-2020 om 15:45

Wim Jonk was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports en kreeg daar onder meer vragen over Ajax. Hij geeft aan geen contact meer te hebben met clubdirecteuren Marc Overmars en Edwin van der Sar en is ook niet bezig met de eventuele opvolging van Erik ten Hag.

Jonk was van 2011 tot 2015 hoofd jeugdopleidingen van Ajax en vertrok vanwege bonje met de directie. "Die spreek ik niet en daar heb ik ook geen behoefte aan", zegt Jonk over Van der Sar en Overmars.

"Er zijn wel dingen gebeurd. In je rol als trainer of bij een andere rol die je hebt kom je dingen tegen. Er gebeurt van alles in die voetbaljungle, met politieke spelletjes etc.. Er is genoeg over gezegd, maar het gebeurt je wel. Ik heb het achter me gelaten, want ik kan er niets meer mee. Ik heb nu dagelijks plezier bij FC Volendam en daar haal ik nu mijn energie uit."

En wat als Ajax een trainer zoekt. "Ik ben bezig met Volendam, dus wat dat betreft.. Ik zal ongetwijfeld een keer vertrekken bij Volendam, maar ik ben niet zo'n planner. Het is nu niet aan de orde."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Jonk is een geschikte opvolger voor Ten Hag

Ja
52%
Nee
48%
(1176 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws