'Als de verhoudingen zo zijn als in De Kuip, dan is dat pijnlijk voor Feyenoord'

'Als de verhoudingen zo zijn als in De Kuip, dan is dat pijnlijk voor Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 22:14zo 29-11-2020 om 22:14

Laatste update: zondag 29 november 2020 om 22:20zo 29-11-2020 om 22:20

Voor een gehavend Feyenoord staan er nog een aantal belangrijke weken op het programma. De Rotterdammers kunnen voor het eerst in vijf jaar weer eens Europees gaan overwinteren. Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, ziet dat er geen moment rust inzit voor de spelers.

Feyenoord, dat Jens Toornstra en Bart Nieuwkoop af zag haken voor de wedstrijd tegen FC Utrecht, speelde met veel geluk gelijk tegen de Domstedelingen.  "Feyenoord had deze wedstrijd zomaar kunnen verliezen, als we de kansen op gaan tellen die we vanmiddag hebben gezien", begint Van Eersel in gesprek met VoetbalPrimeur. "Feyenoord mist heel veel spelers, dat is een verzachtende omstandigheid. Maar als de verhoudingen zo zijn als dat ze vandaag waren in De Kuip, dan is dat pijnlijk voor Feyenoord."

Toch zit er geen moment van rust in voor de spelers. Aanstaande donderdag wacht de belangrijke Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. "Feyenoord heeft nog twee weken dat het volop gas moet geven. Ze kunnen eindelijk weer eens Europees overwinteren, voor het eerst in vijf jaar. Dat is Feyenoord heel wat waard, ook daarin zal het diep moeten gaan. Feyenoord kan niet wat laten lopen", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws