'Bizar hoe de fans voor ons klaarstonden, maar dan leveren wij zo'n wanprestatie'

'Bizar hoe de fans voor ons klaarstonden, maar dan leveren wij zo'n wanprestatie'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 11:14ma 30-11-2020 om 11:14

Er hangt een crisissfeer bij De Graafschap na de 3-2 nederlaag bij FC Eindhoven. De Superboeren willen koste wat het kost promoveren, maar zien na de derde nederlaag in vijf wedstrijden de concurrentie verder weglopen.

Op weg naar Eindhoven werden de spelers van De Graafschap nog succes gewenst door supporters, die diverse spandoeken ophingen en ook in de Lichtstad nog met fakkels stonden te zwaaien. "We stellen onze fans zwaar teleur", zegt een realistische Ralf Seuntjens na afloop tegen De Gelderlander. "Wij moeten ons diep schamen. Van Eindhoven verliezen mag ons niet overkomen, zeker niet na zo'n geweldige supportersactie."

De spelersgroep was onder de indruk, maar kon dat niet omzetten in energie. "We reden met de bus door één grote vuurzee", legt de spits uit. "Zoiets heb ik in mijn hele carrière nog nooit meegemaakt. Bizar om te zien hoe supporters voor ons klaarstaan op een zondagochtend. En dan leveren wij zo'n wanprestatie."

Net als 'The Seun of God' was ook trainer Mike Snoei, op wie de druk toeneemt, teleurgesteld. "Dit komt bikkelhard aan. Willen wij bovenin meedoen, dan moeten we zulke duels gewoon winnen. Een gelijkspel had al tot enorm veel teleurstelling geleid en dat we met lege handen achterblijven is enorm vervelend en pijnlijk. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop moeten negen punten opleveren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws