PEC deelt wederom een vijfjarig contract uit: 'Prachtig signaal dat PEC afgeeft'

PEC deelt wederom een vijfjarig contract uit: 'Prachtig signaal dat PEC afgeeft'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 14:08wo 02-12-2020 om 14:08

PEC Zwolle heeft woensdagmiddag opnieuw uitgepakt met een langdurige contractverlenging. In navolging van Eliano Reijnders heeft ook collega-middenvelder Dean Huiberts zich tot 2025 verbonden aan De Blauwvingers.

De twintigjarige Kampenaar lag nog twee jaar vast en heeft er dus drie jaar bij gekregen. "Het openbreken en verlengen van mijn contract is een prachtig signaal dat PEC Zwolle afgeeft", laat hij weten aan de clubkanalen. "De afgelopen periode heb ik mezelf verder ontwikkeld tot waar ik nu sta, maar ik ben nog lang niet klaar hier."

Technisch manager Mike Willems is ook content met de dubbelslag. "Dean en Eliano zijn al lange tijd goede vrienden van elkaar zowel binnen als buiten de lijnen. Het is mooi dat deze twee jeugdexponenten nu in dezelfde periode hun contract voor een geruime periode verlengen."

De neef van AZ-directeur Max Huiberts werd opgepikt uit de jeugdopleiding van FC Twente en maakte eind 2019 zijn eerste minuten in het betaald voetbal. "Dean heeft zich in anderhalf jaar tijd ontzettend goed doorontwikkeld. Hij is sterk, balvast en een noeste werker op het middenveld. Een speler die het publiek graag ziet", aldus Willems. "Ik wens Dean veel succes de komende jaren en hoop dat hij zich nog verder mag door ontwikkelen in het blauw en wit."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws