Lovende kritieken voor Lang vanuit België: Als hij zo blijft spelen zeker niet

Lovende kritieken voor Lang vanuit België: "Als hij zo blijft spelen zeker niet"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 00:00do 03-12-2020 om 00:00

Noa Lang is hard op weg een onbetwiste basisspeler te worden bij Club Brugge, aldus Marc Degryse. Woensdagavond pikte de oud-Ajacied weer een doelpunt mee in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg (3-0).

Lang bepaalde met een knappe goal de eindstand in Brugge. Volgens Degryse, prominent analist in België en oud-speler van onder meer PSV en Club Brugge, zal de 21-jarige aanvaller niet meer uit de basisploeg van trainer Philippe Clement verdwijnen.

"Als hij zo blijft spelen zeker niet", aldus Degryse bij VTM. "Je ziet dat hij mogelijkheden heeft. Hij heeft snelheid, diepgang en hij werd beloond. Voor één keer een goede voorzet van Dennis, die Lang bereikt. En dan handelt hij toch snel in de zestien meter. Dat heeft hij wel: snel aannemen en uithalen."

In de vorige Champions League-wedstrijden kon Lang zich niet onderscheiden, maar tegen Zenit behoorde hij tot de beste Club Brugge-spelers. Degryse: "Hij was voor mij in de eerste helft de speler met de meeste dreiging en hij trok die lijn door na de rust."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws