'We zijn gewend om PSV op televisie te zien en nu mogen we zelf tegen ze spelen'

'We zijn gewend om PSV op televisie te zien en nu mogen we zelf tegen ze spelen'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 12:27do 03-12-2020 om 12:27

PSV kan donderdagavond een tot de tanden toe gewapend Granada verwachten. Roberto Soldado, spits, routinier en uithangbord van de Andalusische club, is er klaar voor.

"We staan voor een grote wedstrijd", zegt Soldado in de Spaanse pers. "De droom van onze stad en club kan uitkomen. Ja, we kunnen geschiedenis schrijven. Iedereen moet trots zijn op elkaar én zichzelf. Als ik naar de gezichten van mijn teamgenoten kijk, zie ik de passie die ikzelf ook voel. We zijn bezig met iets moois, maar kunnen nog veel grotere dingen bereiken."

Granada kan zich donderdagavond plaatsen voor de zestiende finales van de Europa League. De Spanjaarden staan met tien punten aan kop in Groep E. PSV volgt met zes punten, terwijl PAOK Saloniki er vijf heeft. Granada heeft dus aan een gelijkspel genoeg om het Europese debuut te bekronen met groepswinst.

"Het is een historische wedstrijd tegen een team met een grote geschiedenis in Europese copmetities", aldus Soldado, die veel respect heeft voor de tegenstander uit Eindhoven. "We zijn gewend om PSV op televisie te zien en nu mogen we zelf tegen ze spelen. Wat ik mijn teamgenoten probeer mee te geven? Geniet van het moment."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws