Perez ziet strijdplan Feyenoord mislukken: 'Geen idee wat Linssen hiermee moet'

Perez ziet strijdplan Feyenoord mislukken: 'Geen idee wat Linssen hiermee moet'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 20:05do 03-12-2020 om 20:05

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 00:42vr 04-12-2020 om 00:42

Feyenoord is met een 0-1 achterstand de rust ingegaan tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers probeerden het met Bryan Linssen in de punt van de aanval, maar dat strijdplan werkte niet, zag FOX Sports-analist Kenneth Perez.

Dat lag niet aan de Limburger zelf, maar aan de manier waarop zijn ploeggenoten hem wilden bedienen, vond Perez. "Je kiest voor een kleine, beweeglijke spits. Dan verbaast het me toch enigszins hoe ze hem proberen te bereiken. Dat gebeurde vooral met dit soort lange ballen", liet hij tijdens zijn rustanalyse weten.

Linssen kwam dan ook niet veel in het spel voor, voordat hij na ruim een half uur uitviel met een blessure. "Bewaar even iets meer de rust. Je hebt een niet al te lange spits. Rustig, blijf voetballen! Je hebt niet een aanspeelpunt. Dan proberen ze hem weer door de lucht te bereiken, ik zou niet weten wat Linssen hiermee moet doen."

Naoufal Bannis kwam erin voor zijn collega. Trainer Dick Advocaat had niet veel te kiezen, zonder de geschorste Nicolai Jörgensen en de geblesseerde Róbert Bozeník, zag ook Perez. "Je hebt wel genoeg spelers, maar niet kwalitatief goede spelers. Er zitten acht spelers op de bank, maar de kwaliteit is niet zo hoog."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws