Zaakwaarnemer van Tagliafico: 'Hij kan Ajax bij een goed bod verlaten in januari'

Zaakwaarnemer van Tagliafico: 'Hij kan Ajax bij een goed bod verlaten in januari'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 13:09vr 04-12-2020 om 13:09

Nicolás Tagliafico kan in januari nog steeds vertrekken bij Ajax. Volgens zaakwaarnemer Ricardo Schlieper kan de Argentijnse linksback bij een goed bod nog altijd weggelokt worden uit de Johan Cruijff Arena.

Ajax en Tagliafico zijn akkoord over een nieuw contract, waardoor hij een jaar langer vastligt en zijn salaris omhoog gaat. Volgende zomer stellen de Amsterdammers zich dan coulant op wanneer clubs zich voor de verdediger melden, maar volgens zijn zaakwaarnemer kan hij ook in januari al vertrekken als er een goed bod komt. "Natuurlijk kan hij Ajax in januari verlaten", zegt Schlieper tegen FCInterNews.

De agent van Tagliafico wil geen uitspraken doen over een eventuele transfersom, maar laat wel doorschemeren dat Inter één van de gegadigden is. "Een geweldige club waar Argentijnse voetballers hebben gespeeld, met veel succes. We verkennen de Europese markt en de Italiaanse markt maakt daar duidelijk ook deel van uit. Veel teams houden Tagliafico in de gaten, maar het virus heeft de transfermarkt veranderd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws