'Wij willen bewijzen dat Ajax wel weerstand kan krijgen in de Eredivisie'

'Wij willen bewijzen dat Ajax wel weerstand kan krijgen in de Eredivisie'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 15:02vr 04-12-2020 om 15:02

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 15:16vr 04-12-2020 om 15:16

Ron Jans wil Ajax zaterdag het vuur aan de schenen leggen met zijn FC Twente. De oefenmeester van de ploeg uit Enschede ziet dat Ajax dit seizoen maar weinig weerstand krijgt in de Eredivisie, maar daar wil Twente verandering in gaan brengen.

"Een grote wedstrijd. Er wordt gesproken dat Ajax te weinig weerstand krijgt in de Nederlandse competitie, maar wij willen bewijzen dat ze wel weerstand kunnen krijgen in de Eredivisie. Dat is onze taak", begint een strijdlustige Jans op de clubwebsite van Twente. "Ajax doet het hartstikke goed en het is mooi om naar te kijken, maar het gaat erom wat wij doen. Wij moeten erin geloven en met durf en lef spelen, dan kan er misschien een verrassing uitrollen."

Twente kan tegen Ajax weer beschikken over aanvaller Queensy Menig, die hersteld is van het coronavirus. "Queensy was blij dat hij deze week weer bij de groep was. Hij heeft vanaf zaterdag alles mee kunnen trainen en hij heeft de week prima doorstaan", aldus Jans, die Nathangelo Markelo en Dario Dumic moet missen. "Ook met Jayden Oosterwolde gaat het de goede kant op, maar ook hij is er nog niet bij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - FC Twente?

Winst Ajax
78%
Gelijkspel
12%
Winst Twente
10%
(1583 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws