Slot bespreekt twijfelgevallen bij AZ: 'Kijken of ze in staat zijn om te spelen'

Slot bespreekt twijfelgevallen bij AZ: 'Kijken of ze in staat zijn om te spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 15:27vr 04-12-2020 om 15:27

Laatste update: vrijdag 4 december 2020 om 15:28vr 04-12-2020 om 15:28

Arne Slot verwacht aanstaande zondag tegen FC Groningen over een vrijwel fitte selectie te kunnen beschikken. Fredrik Midtsjö en Owen Wijndal hebben lichte klachten. Zaterdag wordt gekeken of ze fit genoeg zijn om zondag in actie te komen.

Wijndal was aangeslagen, nadat hij donderdag tegen Napoli het slachtoffer werd van een harde tackle van een van de Napolitanen. "Hij hoefde niet gewisseld te worden en na die tijd heb ik ook niet gezien dat hij in het ijs zat. Dus ik denk dat hij die tackle prima heeft overleefd", vertelt Slot in gesprek met het clubkanaal.

Een andere speler die niet helemaal fit uit het duel met Napoli kwam, was Midtsjö. "Hij liep wat moeilijk, maar uiteindelijk kon hij door. Zaterdag gaan de spelers het veld weer op en dan moeten we kijken of ze in staat zijn om zondag te spelen."

AZ hoeft zondag geen rekening te houden met Arjen Robben, die het restant van dit kalenderjaar aan zich voorbij moet laten gaan bij Groningen. "Heel jammer, vooral voor hemzelf. Iedereen had heel veel zin om hem in de Nederlandse competitie te zien spelen", sluit Slot af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws