Almere wint ruim na onverwachte achterstand, simpele zege voor Go Ahead

Almere wint ruim na onverwachte achterstand, simpele zege voor Go Ahead

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 22:51vr 04-12-2020 om 22:51

Almere City heeft geen fout gemaakt in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie kwam thuis op achterstand tegen Jong FC Utrecht, maar stelde orde op zaken: 4-1.

Almere City - Jong FC Utrecht 4-1
Pas in de tweede helft vielen er doelpunten in het Yanmar Stadion en verrassend genoeg waren het de Utrechtse talenten die de leiding namen. Daniel Arzani maakte er 0-1 van, maar daarna rechtte Almere al snel de rug. Een schitterend doelpunt van Ilias Alhaft betekende de gelijkmaker, waarna de mannen van Ole Tobiasen doorpakten. Door treffers van Ryan Koolwijk, Thomas Verheydt en Faris Hammouti werd het kwartet zelfs nog vol gemaakt.

Almere blijft daardoor in het spoor van koploper Cambuur, dat eerder op de avond wist te winnen bij Telstar. De Flevolanders staan drie punten achter op de lijstaanvoerder uit Leeuwarden. De voorsprong op De Graafschap en NAC, ploegen die ook meestrijden om directe promotie, bedraagt ook drie punten.

Helmond Sport - Go Ahead Eagles 0-2
De Eagles beslisten het duel in Brabant al voor de pauze. Antoine Rabillard en Sam Beukema maakten respectievelijk het eerste en tweede doelpunt voor de formatie uit Deventer, die zich vervolgens niet meer lieten verrassen door Helmond. Go Ahead staat nu achtste in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Helmond naar plek vijftien zakt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws