Twee noodgedwongen, twee vrijwillige mutaties voor Ten Hag: 'Ik weet het nog niet'

Twee noodgedwongen, twee vrijwillige mutaties voor Ten Hag: 'Ik weet het nog niet'

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2020 om 20:03za 05-12-2020 om 20:03

Ajax-trainer Erik ten Hag kan zaterdagavond tegen FC Twente niet beschikken over het geblesseerde duo Noussair Mazraoui en David Neres. Of de rechtsback en de vleugelaanvaller woensdag present zijn tijdens het cruciale Champions League-duel met Atalanta Bergamo.

Met name Neres is een vraagteken. Ten Hag verscheen voorafgaand aan de wedstrijd voor de camera's van FOX Sports, maar hield zijn kaarten tegen de borst. "We hopen dat hij er woensdag bij kan zijn. Of dat ook mogelijk is, dat zullen de komende uren en dagen moeten uitwijzen", vertelt hij over de Braziliaan. "Het is zijn enkel, meer kan ik nog niet zeggen. Ze hebben nog geen eensluidende diagnose, zoals dat heet. Ik kan er nog niets over zeggen, omdat het ik het nog niet weet."

Verder zijn Edson Álvarez en Antony uit de basisopstelling verdwenen: Zakaria Labyad en Quincy Promes nemen hun posities over. "Gespaard? We sparen niemand, we beginnen met elf hele goede spelers. We hebben meer goede spelers, maar vandaag (zaterdag, red.) kiezen we voor deze. We hebben een dubbele bank nodig en we zullen zien hoe de wedstrijd zich ontwikkelt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax winnen van Atalanta en de knock-outfase halen?

Ja
59%
Nee
41%
(4357 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws