Klaassen reageert op penaltymoment Huntelaar: 'Dan zal het wel niet zo zijn toch?'

Klaassen reageert op penaltymoment Huntelaar: 'Dan zal het wel niet zo zijn toch?'

Gepubliceerd: woensdag 9 december 2020 om 21:10wo 09-12-2020 om 21:10

Laatste update: woensdag 9 december 2020 om 21:16wo 09-12-2020 om 21:16

Davy Klaassen baalt flink van de nederlaag tegen Atalanta Bergamo (0-1) in de Champions League. De Amsterdammers zijn na de winterstop actief in de Europa League, maar Klaassen geeft aan dat er kansen lagen tegen de Italiaanse tegenstander.

Wel geeft de Ajax-middenvelder toe dat het lastig voetballen was tegen Atalanta. "We hebben een paar kleine kansen gehad. En de grote kans van mij. Die moet er zeker in", vertelt Klaassen voor de camera van SBS6

Trainer Erik ten Hag probeerde in de tweede helft wat te forceren door Klaas-Jan Huntelaar en Jurgen Ekkelenkamp in te brengen. Klaassen zag dat Ajax na de wissels dichter bij het doel van Atalanta kwam. "Ik had het gevoel van: oké, nu gaan we wat meer creëren. Dat zag je ook aan de kans van mij. We kwamen steeds meer naar voren. Maar toen kwam de rode kaart en werd het nóg lastiger."

Bij Ajax vroegen ze in de tweede helft om een penalty, toen Huntelaar in het strafschopgebied van Atalanta onderuit werd gehaald. Klaassen durft er nog niet teveel over te zeggen. "Ik heb hem nog niet teruggezien. Ik ga ervan uit dat als de VAR dat een aantal keer terugkijkt dat het niet zo zal zijn toch?"

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws