Ajax-sneer Hateboer: 'Volgens mij had hij meeste balcontacten, geen probleem'

Ajax-sneer Hateboer: 'Volgens mij had hij meeste balcontacten, geen probleem'

Gepubliceerd: donderdag 10 december 2020 om 08:45do 10-12-2020 om 08:45

Laatste update: donderdag 10 december 2020 om 09:04do 10-12-2020 om 09:04

Hans Hateboer was absoluut niet onder de indruk van Ajax woensdagavond. De Oranje-international versloeg de Amsterdammers met zijn ploeg Atalanta Bergamo (0-1). Hij geeft toe dat hij aanvallend meer had verwacht van Ajax.

"We wisten wat ons te doen stond, heerlijk om hier te winnen en weer te overwinteren", begint Hateboer na de wedstrijd voor de camera van SBS6. De back van Atalanta geeft toe dat hij had verwacht dat het zwaarder zou worden tegen Ajax. "Volgens mij was Onana de man met de meeste balcontacten, dat is voor ons geen probleem. Zolang hij de bal heeft, kunnen ze niet scoren."

Ajax moest woensdagavond winnen van de Italiaanse tegenstander om een plek in de volgende ronde van de Champions League veilig te stellen. Het verbaasde Hateboer dan ook dat de Amsterdammers aanvallend maar weinig brachten. "Ik vond ze sowieso niet zo aanvallend", vervolgt de Oranje-international. "Tijdens de eerste wedstrijd zetten ze meer aan, nu waren ze vooral aan het schuiven achterin. Zoals gezegd: prima voor ons."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws