Mvogo op zijn plek bij PSV na slechte start: 'Dat wil ik hier laten zien'

Mvogo op zijn plek bij PSV na slechte start: 'Dat wil ik hier laten zien'

Gepubliceerd: maandag 14 december 2020 om 08:01ma 14-12-2020 om 08:01

Laatste update: maandag 14 december 2020 om 08:05ma 14-12-2020 om 08:05

Yvon Mvogo voelt zich op zijn plek bij PSV. De 26-jarige doelman begon met twee blunders niet goed aan het seizoen. Mvogo is de laatste weken echter uitgegroeid tot een betrouwbare sluitpost voor PSV.

"Ik heb eigenlijk niets aan mijn spel veranderd sinds die slechte start", aldus Mvogo zondag na afloop van PSV-FC Utrecht (2-1), geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Als je met twee blunders begint, is het een kwestie van nog harder werken en laten zien dat PSV een goede keeper heeft gekocht. Ik weet dat deze trainer me graag wilde hebben en ik ken mijn kwaliteiten. Die wil ik hier laten zien. Ik ben blij in dit team."

Mede door een aantal reddingen van Mvogo wist PSV de overwinning tegen Utrecht veilig te stellen. "Vandaag had ik veel te doen, ja. Maar dat hoort soms bij mijn werk", wordt Mvogo geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Ik ben blij dat ik het team kon helpen. Soms moet je de drie punten gewoon binnen zien te houden. We hebben geleerd van de vorige wedstrijden om nu een zege over de streep te trekken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws