Koopmeiners blij na winst: 'Denk dat Slot ook een glimlach op zijn gezicht heeft'

Koopmeiners blij na winst: 'Denk dat Slot ook een glimlach op zijn gezicht heeft'

Gepubliceerd: maandag 14 december 2020 om 08:28ma 14-12-2020 om 08:28

Teun Koopmeiners denkt dat Arne Slot zondagavond met een lach naar de overwinning van AZ op FC Twente (1-3) heeft gekeken. Volgens de aanvoerder van AZ gunt Slot zijn oude ploeg het beste.

"Ik heb hem eerst telefonisch nog gesproken, die zaterdag van het ontslag", zegt Koopmeiners na de wedstrijd, geciteerd door het ANP. "Daarna heb ik nog wat appcontact met hem gehad. Ik weet dat Arne, dat heeft hij naar mij ook uitgesproken over de telefoon, het team het allerbeste gunt. Hij hoopt dat we onze wedstrijden blijven winnen en ons doorontwikkelen. Ik denk dat onze oude trainer ook wel een glimlach op zijn gezicht heeft na deze overwinning."

De winstpartij tegen Twente zorgt ervoor dat de rust bij AZ weer wat terugkeert. "De rust was er al binnen de organisatie. Maar ik denk met alles wat er omheen gebeurde, dat dat nu wel weer gesust is."

Drie dagen voor de wedstrijd tegen Twente werd AZ nog op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de Europa League tegen Rijeka. "Die uitschakeling kwam heel hard aan. Dat was vooral omdat we het compleet aan onszelf te wijten hadden. We vonden dat we daar veel beter konden en moesten dan we hebben laten zien. Daar hebben we hele goede gesprekken over gehad met elkaar. We zijn wel een ploeg die heel snel de knop om kan zetten", besluit Koopmeiners.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws