PSV gewaarschuwd: 'De ambitie om door te gaan, we zullen daarvoor vechten'

PSV gewaarschuwd: 'De ambitie om door te gaan, we zullen daarvoor vechten'

Gepubliceerd: dinsdag 15 december 2020 om 09:08di 15-12-2020 om 09:08

Olympiakos-trainer Pedro Martins verwacht spektakel in het tweeluik met PSV in de Europa League. De Portugees denkt dat beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn.

"Vanaf het begin heb ik gezegd dat het een toernooi is met grote clubs, waarvan er veel uit de Champions League komen", zegt Martins tegen het Youtube-kanaal van de Griekse topclub. "Andere teams deden het heel goed in de groepsfase van de Europa League en zouden ook niet misstaan in de Champions League. Dit is dus een tweede divisie van de Champions League."

Volgens Martins wacht Olympiakos een pittige opgave tegen PSV. "Het is een moeilijke loting, want PSV is een team met een ervaren coach en veel kwaliteit. Ze hebben de Europa League al eens gewonnen, zij het in een ander tijdperk. Dit is een moeilijke wedstrijd tussen twee teams die traditioneel agressief spelen en veel balbezit willen hebben. Dat is hun grote kracht. Ik denk dat het duels van hoge kwaliteit worden, met twee aanvallende teams die strijden voor de volgende ronde."

Olympiakos heeft ambities in de Europa League, verzekert Martins. "We willen deze ronde doorgaan en hebben de ambitie om het beter te doen dan vorig jaar." Toen strandden de Grieken in de achtste finale. "We weten dat we erg zware tegenstanders treffen, maar we hebben altijd gezegd dat het onze droom is om door te gaan. We zullen ervoor vechten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat PSV door?

Ja
88%
Nee
12%
(1954 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws