Jans sluit vertrek tegenvallende Twente-huurling niet uit: 'Ligt aan hemzelf'

Jans sluit vertrek tegenvallende Twente-huurling niet uit: 'Ligt aan hemzelf'

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2020 om 15:41wo 16-12-2020 om 15:41

Het is de vraag of Lazaros Lamprou ook in 2021 nog bij FC Twente speelt. Dat laat trainer Ron Jans doorschemeren. De Enschedese club huurt hem tot het einde van het seizoen van PAOK Saloniki, maar de Griekse aanvaller komt nauwelijks aan spelen toe.

Lamprou kwam na een indrukwekkend seizoen 2018/2019 in dienst van Fortuna Sittard met hoge verwachtingen naar Twente. "Hij wilde graag nummer 10, maar kwam binnen met een fysieke achterstand en het elftal is in de tussentijd gaan draaien", zegt Jans bij RTV Oost.

In de minuten die het Griekse talent (22) wél speelde, kon hij Jans niet overtuigen. "Hij forceerde vaak en heeft het niet geweldig gedaan. Wij hadden ook hoge verwachtingen en tot nu toe zijn die niet uitgekomen. Je ziet wel dat hij teleurgesteld is als hij niet mag invallen, maar ik hij werkt hard op de training en is niet negatief."

"Het is lastig", concludeert Jans. "We moeten kijken wat we in de tweede helft van het seizoen van beide kanten willen. Een afscheid? Dat ligt vooral aan Lazaros zelf. Als er te weinig perspectief is en hij voelt zich niet gelukkig, dan is het niet makkelijk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws