Veerman haalt gram: 'Raar dat er achteraf gezegd wordt dat ik te duur zou zijn'

Veerman haalt gram: 'Raar dat er achteraf gezegd wordt dat ik te duur zou zijn'

18-12-2020 11:15
43

Henk Veerman scoort aan de lopende band voor sc Heerenveen, maar de dertigjarige spits was eerder dit jaar nog in gesprek met FC Groningen. De transfer ketste af en dat hij later las dat zijn eisen te hoog waren, bevreemdt Veerman.

Veerman hield gemengde gevoelens over aan het contact met Groningen. "Over de persoonlijke voorwaarden konden we het wel eens worden, alleen hebben ze uiteindelijk besloten om een jongere spits (Jorgen Strand Larsen, red.) te nemen", zegt de Volendamse spits tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Dat vind ik prima, maar dan is het raar dat er achteraf gezegd wordt dat ik te duur zou zijn geweest. Op de dag dat ik helemaal rondkwam met Heerenveen, hebben ze nota bene nog een laatste bod gedaan bij Sankt Pauli. Ook dat is de voetballerij blijkbaar, maar van zulke draaierij hou ik absoluut niet."

Veerman ontkent dat zijn eisen Groningen te gortig waren. "Kijk nou om je heen. Ik zit hier in een hartstikke normaal huis, het gaat mij totaal niet om geld. Als dat zo belangrijk voor me geweest was, had ik nu wel ergens anders gespeeld."