Mogelijk versterkingen voor Slot bij Feyenoord: 'Dat moet, wil je stap zetten'

Mogelijk versterkingen voor Slot bij Feyenoord: 'Dat moet, wil je stap zetten'

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2020 om 18:17vr 18-12-2020 om 18:17

Laatste update: vrijdag 18 december 2020 om 18:18vr 18-12-2020 om 18:18

Ali Boussaboun denkt dat Arne Slot de mogelijkheid krijgt om volgend seizoen een aantal nieuwe spelers te halen bij Feyenoord. De voormalig voetballers stelt dat het nodig is om de stap naar het niveau van Ajax en PSV te zetten.

"Ik denk dat het belangrijk is wat hem is beloofd. Het ligt eraan wat de mogelijkheden zijn", begint Boussaboun aan tafel bij FC Rijnmond. "Ik denk dat hem beloofd is dat hij spelers kan halen om zijn spel bij Feyenoord te spelen. Ik heb drie jaar met hem samengespeeld. Hij was een begaafde speler, dat zie je nu ook terug als trainer. Hij speelt dominant en aanvallend voetbal."

Boussaboun verwacht dat Slot met Feyenoord hetzelfde wil gaan spelen als in zijn tijd bij AZ. "Hij houdt van spelers die creatief zijn. Dat zag je goed in de Europa League-wedstrijden (van Feyenoord, red.), dat de creativiteit er totaal niet was. Dat is wel belangrijk wanneer je dominant wil spelen."

De basis ligt er bij Feyenoord, maar er moet nog wel wat gebeuren. Boussaboun is benieuwd naar de tijd van Slot in Rotterdam. "We moeten niet zeggen dat Feyenoord een slechte selectie heeft, met wat versterkingen kan je echt wel wat neerzetten. Maar er moeten versterkingen bij, wil je de stap naar Ajax en PSV zetten", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws