Advocaat trekt aan de bel: 'Dat zal Feyenoord toch ook begrijpen?'

Advocaat trekt aan de bel: 'Dat zal Feyenoord toch ook begrijpen?'

Gepubliceerd: maandag 21 december 2020 om 07:18ma 21-12-2020 om 07:18

Laatste update: maandag 21 december 2020 om 09:16ma 21-12-2020 om 09:16

Dick Advocaat wil zijn voorhoede in de aankomende transferperiode gaan versterken. De trainer van Feyenoord vindt de spoeling voorin te dun en hoopt, ondanks de beperkte financiële middelen van de Rotterdammers, op een extra aanvaller na de winterstop.

Volgens Advocaat is het hard nodig dat de voorhoede van Feyenoord versterkt wordt. "Er komen nu spelers terug van blessures, maar als er straks weer een paar spelers twee of drie maanden zijn uitgeschakeld hebben we een probleem. Dat zal Feyenoord toch ook wel begrijpen?", vertelt de oefenmeester aan De Telegraaf. De 73-jarige trainer laat weten dat het hoogstwaarschijnlijk om een huurconstructie zal gaan.

Ondanks dat zijn huidige spits, Nicolai Jörgensen, er tegen Vitesse opnieuw niet in slaagde om het net te vinden, was Advocaat na afloop tevreden over het spel van de Deen. "Hij speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. Hij deed het gewoon goed. Maar net als Linssen staat hij er om een goal te maken en dat gebeurde weer niet."

Ook is Advocaat blij met de terugkeer van Luis Sinisterra. "Hij deed nu even mee en als Luis erin komt, zie je meteen het verschil. Dat betekent wat voor het elftal. Als Steven Berghuis straks terug is en nog een paar jongens er bij zijn, krijg je een beter geheel bij Feyenoord."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws