Van La Parra: 'Het salaris dat ADO Den Haag me bood was disrespectvol'

Van La Parra: 'Het salaris dat ADO Den Haag me bood was disrespectvol'

21-12-2020 19:12
64

Rajiv van La Parra stond afgelopen zomer in de belangstelling van drie Eredivisie-clubs: PEC Zwolle, VVV-Venlo en ADO Den Haag. Laatstgenoemde club deed Van La Parra een aanbieding waar hij niet heel blij van werd.

Van La Parra (29) zocht naar een nieuwe club na een mislukt avontuur in Servië bij Rode Ster Belgrado. ADO hoopte hem naar de Eredivisie te halen, maar volgens Van La Parra was het aanbod van de residentieclub bijzonder karig.

"Ik verwachtte weinig van het aanbod van ADO, maar het salaris dat ze me boden was disrespectvol", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik wil het bedrag niet noemen, maar het was vergelijkbaar met een jeugdcontact. Dat kwam wel even als een klap binnen."

"Even later zat ik thuis op de bank en schoten er allemaal flashbacks door mijn hoofd", vervolgt Van La Parra. "Ik dacht terug aan voetballen op een uitverkocht Wembley en hoe ik niet zo lang geleden nog in de Premier League speelde. Ik dacht bij mezelf: hoe ben ik in hemelsnaam in deze situatie beland?"

Van La Parra speelt sinds afgelopen zomer bij UD Logroñés, dat uitkomt op het tweede niveau van Spanje.