'Manchester United heeft beste papieren in strijd met Ajax en vier andere clubs'

'Manchester United heeft beste papieren in strijd met Ajax en vier andere clubs'

22-12-2020 09:59 Laatste update: 12:16
30

Manchester United heeft goede papieren in de strijd om het Ecuadoriaanse toptalent Moisés Caicedo. Ajax is ook geïnteresseerd in de negentienjarige centrale middenvelder, maar de Engelsen zijn al in vergevorderde onderhandelingen met diens club Independiente Del Valle. 

De Ecuadoriaanse journalist Marco López Castillo meldt dat Independiente twintig procent van de transferrechten van Caicedo in handen wil houden. Manchester United heeft nu een tegenvoorstel gedaan en de partijen zitten binnenkort weer om de tafel. Tussen het management van Caicedo en de Engelse club heeft ook al een positieve ontmoeting plaatsgevonden. 

Caicedo ziet zelf een transfer naar Old Trafford wel zitten, maar heeft gevraagd om een garantie voor een minimum aantal wedstrijden in de hoofdmacht. 
Naast Manchester United zijn ook Ajax, West Ham United, AC Milan, Sporting Portugal en Olympique Marseille geïnteresseerd in de jonge international, die in Amsterdam mogelijk de rol van Edson Álvarez kan overnemen. Bij Manchester United kan Caicedo een nieuwe concurrent worden van Donny van de Beek, die al met veel middenvelders te maken heeft op Old Trafford.