Solskjaer verwacht snel contractnieuws bij United: 'Geweldige indruk gemaakt'

Solskjaer verwacht snel contractnieuws bij United: 'Geweldige indruk gemaakt'

28-12-2020 15:04 Laatste update: 15:36
10

Manchester United is al aan het kijken naar de mogelijkheid om het contract van Edinson Cavani te verlengen. Dat bevestigt manager Ole Gunnar Solskjaer, die hoopt dat de Uruguayaan zijn carrière bij United afsluit.

Cavani was tegen Leicester City afgelopen zaterdag belangrijk met de assist bij het doelpunt van Bruno Fernandes. "Edinson heeft nog een aantal jaren te gaan. Hij heeft een geweldige indruk gemaakt en ik geloof in hem", wordt Solskjaer geciteerd door de BBC.

De manager gebruikt Cavani vooralsnog als invaller, maar heeft een basisplaats voor hem in gedachten. "Hij is zeker weten een starter", vervolgt Solskjaer. "Een speler van die kwaliteit kan je niet als iets anders bestempelen. Ik geloof in hem en hij gaat waarschijnlijk in meer duels starten dan dat hij op de bank begint."

Cavani speelt in Manchester met het legendarische rugnummer 7. "Dat was het eerste dat hij me vroeg: of hij nummer zeven mocht dragen. We praatten over de historie van het shirt, maar met de ervaring en persoonlijkheid die hij heeft, twijfelde ik er niet aan dat hij ermee om zou kunnen gaan", sluit Solskjaer af.