'Feyenoord gaat zich versterken met 32-jarige spits van River Plate'

'Feyenoord gaat zich versterken met 32-jarige spits van River Plate'

Gepubliceerd: maandag 28 december 2020 om 20:44ma 28-12-2020 om 20:44

Laatste update: maandag 28 december 2020 om 21:10ma 28-12-2020 om 21:10

Feyenoord gaat zich waarschijnlijk versterken met Lucas Pratto, een Argentijnse spits van River Plate. Pratto maakt dinsdag de reis naar Rotterdam. Daar wordt hij medisch gekeurd.

Dat melden Radio Continental en TNT Sports uit Argentinië en het Algemeen Dagblad en Feyenoord Transfermarkt uit Nederland. Als alles goed verloopt, huurt Feyenoord Pratto voor de rest van het seizoen. De club heeft ook een optie tot koop en beslist aan het einde van het seizoen of die gelicht wordt. Feyenoord hoeft volgens TNT Sports geen huursom voor Pratto te betalen.

Pratto komt bij River Plate amper aan spelen toe en kan zich bij Feyenoord weer in de kijker spelen. Een win-win-situatie, want trainer Dick Advocaat heeft voorin weinig opties. Robert Bozeník is op de weg terug, Nicolai Jörgensen kwakkelt met zijn fitheid en verder heeft Feyenoord weinig smaken. Naoufal Bannis mag het vooral als invaller laten zien.

Pratto, die vijf interlands voor het Argentijnse elftal heeft gespeeld, heeft een hoop clubs versleten. Hij begon zijn loopbaan in 2007 bij Boca Juniors en speelde verder voor Tigre, FC Lyn Oslo, Union de Santa Fe, Universidad Católica, Genoa, Vélez Sarsfield, Atlético Mineiro en São Paulo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws