Pratto overtuigt Feyenoord-staf nog niet: 'Het blijft natuurlijk een risico'

Pratto overtuigt Feyenoord-staf nog niet: 'Het blijft natuurlijk een risico'

29-12-2020 20:11
92

Cor Pot stelt dat de aankoop van Lucas Pratto een gevaarlijke is voor Feyenoord. De assistent van hoofdtrainer Dick Advocaat zag een aantal beelden van de Argentijn, maar realiseert zich ook dat je daar alleen de positieve dingen in ziet.

Feyenoord gaat de transfer van Pratto spoedig bekend maken en Pot was daar nog niet van op de hoogte. "Ik was verrast", zegt hij in de Dick Voor Mekaar Podcast van Voetbal International. "Ik had de naam al wel voorbij horen komen, maar gisteren las ik het voor het eerst en toen heb ik Dick gebeld. Hij zei toen dat het klopte. Ik heb de videobeelden wel gezien, maar ik heb meerdere spitsen bekeken. Dan maken zij (Advocaat en technisch directeur Frank Arnesen, red.) een keuze."

De ervaren assistent van de Rotterdammers weet dat het afwachten is of de Argentijnse aanvalsleider, die gehuurd zal worden van River Plate, het kan maken in De Kuip. "Van wat ik gezien heb vond ik hem niet slecht, maar dat is gevaarlijk. Die beelden zijn natuurlijk de beste beelden die je kan krijgen en foute dingen zie je niet, dus het blijft een risico. Het is een echte puntspeler en hij lijkt redelijk balvaardig. Een persoonlijkheid om te zien, dus dat vond ik wel goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie