El Khayati is eindelijk transfervrij: 'Nadenken over iets moois uit Nederland'

El Khayati is eindelijk transfervrij: 'Nadenken over iets moois uit Nederland'

Gepubliceerd: woensdag 30 december 2020 om 23:32wo 30-12-2020 om 23:32

Abdenasser El Khayati is transfervrij en denkt na over een terugkeer naar Nederland. Het contract van de spelmaker bij Qatar SC is definitief ontbonden, waardoor hij kan gaan en staan waar hij wil.

Dinsdag kwam de zaakwaarnemer van El Khayati tot overeenstemming met de club om het doorlopende contract te ontbinden. De middenvelder, die bij ADO Den Haag veel indruk maakte op de Nederlandse velden, gaat nu nadenken over een vervolgstap. "Ik ga het even rustig op me af laten komen", zegt hij tegen ESPN.

"Als je een hele mooie aanbieding ergens anders krijgt, dan doe je dat", gaat de 31-jarige Rotterdammer verder. "Maar als er iets moois uit Nederland komt, dan ga ik daar zeker over nadenken. Het is allemaal nog pril."

Zeker is in ieder geval dat El Khayati graag weer op het veld wil staan en dat hij fit is. "Ik kan niet wachten om weer lekker te gaan voetballen. Ik ben fit genoeg om te spelen, maar natuurlijk mis ik wel een beetje ritme. Gelukkig ben ik wel het type die na een week zijn balgevoel weer terug heeft. Dus i'm ready."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is hij een versterking voor een subtopper in de Eredivisie?

Ja
81%
Nee
19%
(2176 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws