ADO heeft na Janmaat opnieuw beet: Vejinovic tekent voor 2,5 jaar in Den Haag

ADO heeft na Janmaat opnieuw beet: Vejinovic tekent voor 2,5 jaar in Den Haag

Gepubliceerd: donderdag 31 december 2020 om 13:27do 31-12-2020 om 13:27

Laatste update: donderdag 31 december 2020 om 14:20do 31-12-2020 om 14:20

ADO Den Haag heeft zich na Daryl Janmaat in korte tijd versterkt met een tweede oud-Eredivisiespeler. Marko Vejinovic komt over van het Poolse Arka Gdynia en tekent voor twee en een half jaar bij de Residentieclub.

De 30-jarige middenvelder trainde vorige maand nog enkele weken mee met FC Volendam, maar tekende daar uiteindelijk geen contract. De voormalig speler van onder meer AZ en Feyenoord wilde graag op het hoogste niveau actief blijven.

Vejinovic is geen onbekende in de Eredivisie. De sierlijke middenvelder speelde eerder voor Heracles Almelo, Vitesse, Feyenoord en AZ. De middenvelder is blij met zijn overstap naar ADO Den Haag. 'Deze stap voelt voor mij hartstikke goed. Ik kreeg meteen een warm en fijn gevoel bij de club en het project waar ze mee bezig zijn', valt te lezen op de website van ADO.

'Er heerst een positieve energie bij de club en daar wil ik graag onderdeel van zijn.' Ook Martin Jol, hoofd technisch hart van ADO, is erg in zijn nopjes met de komst van Vejinovic. 'Marko is een speler die wij eigenlijk al voor het seizoen wilden hebben, maar destijds onhaalbaar was. Gebleken is echter dat de aanhouder wint en daarom zijn wij bij de club opgetogen dat Marko zo positief in ons verhaal staat.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws