'Corona slaat opnieuw toe bij Heracles Almelo, één speler positief getest'

'Corona slaat opnieuw toe bij Heracles Almelo, één speler positief getest'

Gepubliceerd: zaterdag 2 januari 2021 om 19:48za 02-01-2021 om 19:48

Laatste update: zaterdag 2 januari 2021 om 20:04za 02-01-2021 om 20:04

Heracles Almelo is zaterdag begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en miste op de training één speler. Deze speler, waarvan de naam niet bekend is gemaakt, is positief getest op corona.

De club uit Almelo heeft vanwege privacy-redenen de naam van de besmette speler niet naar buiten gebracht. Een andere selectiespeler van Heracles wacht nog op de uitslag van de test, maar is wel alvast in quarantaine gegaan, weet het Algemeen Dagblad.

Het is niet voor het eerst dat Heracles te maken heeft met coronabesmettingen in de selectie. Middenvelder Orestis Kiomourtzoglou testte positief, maar keerde voor de winterstop al terug bij de ploeg uit Almelo. Ook trainer Frank Wormuth moest enkele competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan vanwege een positieve test.

Heracles hervat volgend weekeinde de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen het hoog geklasseerde Vitesse. De ploeg van Wormuth ging met een goed gevoel de winterstop in, nadat de ploeg de laatste twee competitiewedstrijden van 2020 winnend af wist te sluiten.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws