Nieuws vanaf Ajax-training: tweetal is terug, slecht nieuws dreigt voor PSV-thuis

Nieuws vanaf Ajax-training: tweetal is terug, slecht nieuws dreigt voor PSV-thuis

04-01-2021 16:04
137

Mohammed Kudus en Noussair Mazraoui lijken de topper tegen PSV van aanstaande zondag te halen. De middenvelder en rechtsback namen maandag deel aan de eerste groepstraining van 2021. David Neres schitterde door afwezigheid.

Ajax hervatte maandag de training na een korte winterbreak. Aan het einde van de week kunnen de Amsterdammers meteen aan de bak: nummer twee PSV komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het lijkt erop dat Kudus en Mazraoui inzetbaar zijn. Kudus raakte bij zijn Champions League-debuut in oktober geblesseerd aan zijn knie, terwijl Mazraoui de laatste wedstrijden voor de winterstop miste door - vermoedelijk - overbelasting.

Neres, Brian Brobbey en Lassina Traoré zijn niet te zien op de foto's die Ajax deelt op social media. De drie aanvallers moeten al langer verstek laten gaan door blessures. Vorige week ging De Telegraaf er nog vanuit dat Neres zijn rentree zou kunnen maken tegen PSV. Erik ten Hag liet overigens een debutant meetrainen: de zestienjarige Kristian Hlynsson, die begin 2020 overkwam van Breidablik uit IJsland, deed mee met de groep.