'PSV houdt uitverkoop en wil in januari afscheid nemen van acht talenten'

'PSV houdt uitverkoop en wil in januari afscheid nemen van acht talenten'

Gepubliceerd: dinsdag 5 januari 2021 om 23:08di 05-01-2021 om 23:08

PSV heeft acht talenten te kennen gegeven dat ze deze transferperiode nog mogen vertrekken uit Eindhoven. Ze spelen hun wedstrijden allemaal voor Jong PSV en hebben geen uitzicht op een uitverkiezing voor het eerste elftal.

Justin de Haas (foto), Chris Gloster, Rico Zeegers, Robin Schoonbrood, Djenairo Daniels, Gregory Kuisch, Andrew Mendonca en Koen Oostenbrink mogen in januari weg bij PSV, schrijft het Eindhovens Dagblad. Het octet speelt ook niet meer bij het beloftenelftal, omdat de jongens die doorgestroomd zijn vanuit het Onder 18-team nu de kans krijgen van trainer Peter Uneken.

Omdat de spelers ook niet in beeld zijn bij de A-selectie wil PSV graag van ze af. Op Gloster na hebben ze allemaal een aflopend contract en de Eindhovenaren zouden deze transferperiode dus nog wat geld aan de talenten kunnen verdienen. De Amerikaanse back ligt tot medio 2022 vast, maar mag ook uitkijken naar een nieuwe club.

Gloster is samen met Schoonbrood en De Haas ervaren op Keuken Kampioen Divisie-niveau. De overige spelers kunnen niet bogen op veel wedstrijdritme op het tweede Nederlandse niveau, maar volgens het ED spreekt de jarenlange opleiding bij PSV in hun voordeel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws