if ((window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth) >= 970) { postscribe('#ads_50', ''); }
'Ajax met Kudus tegen PSV, ook goede hoop op inzetbaarheid van Neres'

'Ajax met Kudus tegen PSV, ook goede hoop op inzetbaarheid van Neres'

Gepubliceerd: woensdag 6 januari 2021 om 13:07wo 06-01-2021 om 13:07

Ajax heeft goede hoop dat David Neres zondag inzetbaar is in de Eredivisie-topper tegen PSV. Dat meldt De Telegraaf woensdag. De Braziliaan kwam op 1 december voor het laatst in actie, in het Champions League-duel met Liverpool.

De Braziliaanse vleugelaanvaller viel op Anfield in de slotfase uit met enkelklachten. Het was een nieuwe tegenvaller voor Neres, die eerder lang aan de kant stond met een knieblessure. Hij raakte juist weer in vorm na zijn lange absentie. Dit seizoen kwam de buitenspeler twaalf keer in actie, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf.

De Telegraaf schrijft verder dat niets het meespelen van Mohammed Kudus in de weg lijkt te staan. De Ghanese middenvelder is hersteld van de kwetsuur aan zijn knie, die hij in oktober opliep. Voetbal International meldde dinsdag al dat naast Kudus ook Noussair Mazraoui volledig is aangesloten bij de groepstraining van Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws