Kicker: PSV laat oog vallen op Duitse middenvelder met aflopend contract

Kicker: PSV laat oog vallen op Duitse middenvelder met aflopend contract

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 10:23do 07-01-2021 om 10:23

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 10:31do 07-01-2021 om 10:31

PSV heeft zijn zinnen gezet op SC Paderborn-speler Sebastian Vasiliadis. De 23-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract bij de club uit de Tweede Bundesliga en kan daardoor in de winterse transferperiode al in gesprek met PSV.

PSV is niet de enige geïnteresseerde club, zo weet het Duitse Kicker. Zo hoopt ook Arminia Bielefeld Vasiliadis binnen te hengelen. Vasiliadis was in de zomer al dichtbij een transfer naar Bielefeld, maar die ging op het laatste moment niet door. Nu gaat ook PSV zich ermee bemoeien: de 23-jarige middenvelder mag in januari vertrekken.

Paderborn staat open voor een vertrek van Vasiliadis in de winterse transferperiode en zou slechts 'een kleine vergoeding' vragen. Hoe serieus de interesse van PSV in Vasiliadis is, maakt Kicker niet duidelijk. De middenvelder was vorig seizoen, toen Paderborn nog actief was in de Bundesliga, een basisklant.

Vasiliadis speelde tot op heden 73 officiële wedstrijden voor Paderborn en kwam zeven keer tot scoren. Daarnaast gaf hij twaalf assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws