'FC Emmen wil zich met Peruviaan én met FC Volendam-middenvelder versterken'

'FC Emmen wil zich met Peruviaan én met FC Volendam-middenvelder versterken'

08-01-2021 20:56 Laatste update: 09-01-2021 14:06
18

FC Emmen wil zich niet alleen met Didier La Torre gaan versterken, maar ook met FC Volendam-middenvelder Jari Vlak. Vlak moet bij Emmen de opvolger worden van de vertrokken Michael Chácon. 

Vlak moet bij Emmen de opvolger worden van de naar Colombia vertrokken Chácon, meldt Voetbal International. De 22-jarige middenvelder van FC Volendam zit vrijdagavond niet bij de wedstrijdselectie van trainer Wim Jonk voor de wedstrijd tegen SC Cambuur, in afwachting van zijn transfer naar Drenthe. Volgens VI staat alleen de medische keuring de overstap van Vlak naar Emmen nog in de weg.

De club uit Drenthe melde eerder vandaag dat het zich wil versterken met Didier La Torre. De achttienjarige La Torre staat in zijn thuisland bekend als één van de grootste talenten in de voetballerij. De aanvaller liet onlangs zij contract bij Allianza Lima ontbinden en is dus transfervrij. La Torre kan naast Miguel Araujo en Sergio Peña de derde Peruviaan worden bij Emmen.

Emmen hervat zaterdagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De hekkensluiter van de Eredivisie wist voor de winterstop nog niet te winnen in de competitie. Emmen-Twente begint zaterdagavond om 18.45 uur.