Boskamp stellig in België: Ik zeg het je nu al: die komt niet meer aan bod

Boskamp stellig in België: "Ik zeg het je nu al: die komt niet meer aan bod"

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 13:55ma 11-01-2021 om 13:55

Jan Boskamp ziet het somber in voor Cyriel Dessers. De Belgische spits maakte afgelopen zomer als gedeeld Eredivisie-topscorer de overstap van Heracles Almelo en KRC Genk, maar heeft het moeilijk.

Dessers moet zichzelf tevreden stellen met een rol als invaller. Boskamp is niet verrast: de analist begrijpt niet dat Genk vier miljoen euro voor hem heeft betaald. "Bij Dessers wist je dat hij het moeilijk ging hebben in de Belgische competitie, dat kon je zo opmaken uit zijn verleden", vertelt Boskamp aan Het Laatste Nieuws.

"In Nederland deed hij het wel goed, maar dat is een héél andere competitie. Als je daar je man voorbij bent kan je bij wijze van spreken nog een dag of drie doorlopen", aldus de oer-Feyenoorder, die het bestuur van Genk scherp beoordeeld. "Ik stoor me eraan dat de mensen die het daar voor het zeggen hebben Dessers binnenhalen voor vier miljoen euro. Ik zeg het je nu al: die komt niet meer aan bod."

Dessers deed tot dusver mee in vijftien wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. Genk-trainer John van den Brom heeft al een ijzersterke spits tot zijn beschikking: Paul Onuachu staat na twintig speelronden op negentien goals.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws