'Ajax weet wel wat ze doen, Haller gaat zijn transfersom gewoon waarmaken'

'Ajax weet wel wat ze doen, Haller gaat zijn transfersom gewoon waarmaken'

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 16:58ma 11-01-2021 om 16:58

John van 't Schip vindt het bijzonder dat West Ham United besloten heeft om Sébastien Haller met miljoenenverlies te verkopen. De voormalig aanvaller spreekt van een teken aan de wand dat The Hammers happig waren op een transfer.

Ajax haalde Haller voor 22,5 miljoen euro, terwijl de Franse Ivoriaan anderhalf jaar eerder nog 50 miljoen euro kostte. "Dan vraag ik me ook wel af wat voor indruk hij daar achter heeft gelaten", zegt Van 't Schip tijdens VI LIVE. "Als ze hem voor dat bedrag weg laten gaan is dat toch gek? Ik las al dat ze bang waren anders nog minder voor hem te kunnen krijgen."

Toch denkt de gewezen interim-trainer van de Amsterdammers dat Haller zal slagen. "Het is lastig om nu al te zeggen of hij zijn transfersom zal gaan terugverdienen, omdat dit een aankoop is voor de komende jaren. Ajax weet wel wat ze doen, want ze kijken naar het type spelers dat bij ze past en weten dat hij al in Nederland gespeeld heeft. Ik denk toch wel dat hij zijn transfersom gaat waarmaken."

Haller maakte zondagmiddag zijn debuut voor Ajax in de met 2-2 gelijkgespeelde topper tegen PSV. De spits bewees meteen zijn waarde voor de Amsterdammers door de 2-2 van Antony met een sterke actie voor te bereiden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws