Heracles blijft hopen op transferstunt: 'Werken hard, het is niet 1-2-3 beklonken'

Heracles blijft hopen op transferstunt: 'Werken hard, het is niet 1-2-3 beklonken'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 07:24di 12-01-2021 om 07:24

De eerste maanden van Sinan Bakis als spits van Heracles Almelo verlopen nog niet zoals gepland. De spits kwam in de Eredivisie nog niet tot scoren en mede daarom zingt in Almelo de naam van Joshua Zirkzee rond. Technisch directeur Tim Gilissen blijft hopen op de aanvaller, die door Bayern München is teruggezet naar het tweede elftal.

Gilissen gaf vorige week al aan dat Zirkzee op het lijstje staat van Heracles, maar dat de kans op de komst van de aanvaller niet heel groot is. De technisch directeur van Heracles geeft aan dat er meerdere clubs in de race zijn, maar bevestigt nogmaals de interesse. "Meer spelers zijn een optie. Als ik dat zeg, is hij een optie", stelt hij in gesprek met TC/Tubantia. "Op het moment dat we een impuls kunnen geven, doen we dat graag. We werken er hard aan, maar het is niet zo 1-2-3 beklonken."

Vooralsnog zal Bakis het moeten doen bij Heracles. Gilissen blijft vertrouwen in de aanwinst, die Cyriel Dessers moet doen vergeten. "Een spits die vijf jaar op rij 20 goals maakt, komt niet naar Heracles. Zie ook het lijstje voorgangers", vervolgt de technisch directeur, die er wel wat druk achter zet. "We hebben geen spits van 26 jaar gehaald om heel lang te moeten wachten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws