Advocaat ziet ziekenboeg leegstromen: 'Zo trainde Orrie weer met de groep'

Advocaat ziet ziekenboeg leegstromen: 'Zo trainde Orrie weer met de groep'

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 18:28di 12-01-2021 om 18:28

Dick Advocaat ziet dat Feyenoord er goed voor staat in aanloop naar de topwedstrijden in januari. De trainer van de Rotterdammers krijgt steeds meer te kiezen, want ook Orkun Kökcü is weer fit.

"We worden steeds fitter. Qua blessures gaat het de goede kant op", zegt Advocaat, die momenteel nog maar vier spelers moet missen. Róbert Bozeník en Orkun Kökcü naderen echter hun rentree. "Zo trainde Orrie vandaag weer met de groep mee." Alleen Justin Bijlow en João Teixeira moeten nog wat langer geduld hebben.

Advocaat is desondanks blij dat de onderlinge concurrentie toeneemt. Woensdagavond is PEC Zwolle de tegenstander, vier dagen later wacht De Klassieker tegen Ajax. "Voor een trainer is concurrentie prettig, dan kan je keuzes maken. Wie erin wil blijven staan, moet het laten zien."

Dat komt het spel ten goede, ziet Advocaat. "De sfeer is goed onderling en dat zag ik zondag ook terug in het veld. We hadden goede en minder goede momenten, maar bovenal stond er echt een team dat uitstraalde te willen winnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws