PSV loopt achter de feiten aan: 'Die achterlijke keeper: wat komt hij doen?'

PSV loopt achter de feiten aan: 'Die achterlijke keeper: wat komt hij doen?'

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 19:50wo 13-01-2021 om 19:50

Laatste update: woensdag 13 januari 2021 om 19:58wo 13-01-2021 om 19:58

Hoe PSV van start ging tegen Ajax en hoe PSV van start ging tegen AZ: volgens de analisten van ESPN was het een verschil van dag en nacht. PSV stond zondag in Amsterdam binnen de kortste keren met 0-2 voor, maar ging woensdag juist met een 0-2 achterstand de kleedkamer in.

Volgens Arnold Bruggink en Kenneth Perez oogde PSV vermoeid, met de wedstrijd tegen Ajax nog in de benen. "Ze gingen er tegen Ajax vol ertegenaan, dat was vandaag (woensdag, red.) wel anders. Nu was het veel gecontroleerder, eerst kijken wat er zou gebeuren", opende Bruggink, die PSV 'futloos' vond ogen.

Na een half uur gaf doelman Yvon Mvogo bovendien een strafschop weg, na een overtreding op Myron Boadu. Perez kon zijn ogen niet geloven. "Die achterlijke keeper natuurlijk, die eruit komt... Wat komt die doen?" Collega Bruggink vulde aan. "Ik vind dit zó dom! Je ziet dit toch van mijlenver aankomen?" Perez: "En dan steekt hij ook nog zijn arm uit! Waarvoor? Je weet toch waar hij heen gaat?"

De Deen werd ook niet warm van het veldspel van PSV. "Wat ik écht mis bij PSV, als Götze niet meedoet, als Fein niet mee mag doen: ik mis voetbal! Ik mis gewoon spelers die linies overslaan en tussen de linies spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws